Accessoires
22 mei 2007 - Ron Smeets

USB Fridge houdt je blikje koel

In de rij met 'gekke' USB gadgets kunnen we er weer eentje toevoegen. Na de Grill, Lava lamp, Fondue set en verwarmde Pantoffels (en bij de gerelateerde berichten staan er nog een paar) is er nu ook een USB IJskast.

Hij is net groot genoeg om 1 blikje te koelen tot een temperatuur van 8.5º Celcius. Helaas zetten ze er niet bij hoe lang ie er over doet om een blikje van kamertemperatuur te koelen, maar als 'noodvoorraad' bij je Laptop in de tuin kan het een uitkomst zijn.

De USB Mini Fridge kost 33 dollar en is online via USB Brando in Hong Kong te bestellen. Voor de levering, wereldwijd, komt er nog 3 dollar bij, dus in totaal kost ie je zo'n 28 Euro.Gerelateerde links:
USB mini lava lamp
Je eigen USB paaldanseres
Darth Vader bewaakt je USB data
USB grill voor de luie hamburger eters
USB surfplank
De USB Wonderbra met ingebouwd keyboard
De 20 raarste gadgets
Blue light USB fondueset
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.