Toestellen
29 oktober 2006 - Ron Smeets

Upgrade voor de SLVR L7

Geen nieuwe vierletterige Motorola deze keer maar een upgrade van de bestaande SLVR L7. De Amerikaanse toestelmaker komt binnenkort met de L7e op de markt die, net als de wijziging in zijn type-aanduiding, niet echt veel verschilt van zijn 'voorganger'.

De belangrijkste veranderingen zijn een camera upgrade van VGA naar 1.3 megapixel, A2DP Bluetooth Audio en EDGE support voor 2.5G netwerken. Geen echt schokkende dingen dus, maar Motoroala heeft zijn geld binnenkort wellicht harder nodig als de overname van Sagem door zou gaan.

De L7e komt eind dit jaar nog in de winkels.Gerelateerde links:
Motorola aast op Sagem?
Eerst jatten, dan zeggen dat je beter bent
Rode SLVR geintroduceerd
Pink hype gaat maar door
Motorola SLVR diamant uitvoering
Motorola SLVR review
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.