Nieuws
12 april 2013 - Nichal Joosse

Updates en bugfixes voor Lumia 620, 820 en 920 aangekondigd

Via het Nokia-forum heeft Nokia software-updates aangekondigd voor de Lumia 920, Lumia 820 en de Lumia 620 telefoons met Windows Phone 8. Deze updates zouden een aantal bugs moeten verhelpen en de bruikbaarheid van het toestel moeten verbeteren. Eigenaren van een Lumia 920 en een Lumia 820 kunnen rekenen op een verbetering van de helderheid van het toestel en het verhepen van de bug die ervoor zorgde dat het scherm onbruikbaar werd tijdens gesprekken. 

De update zal ook wat kleinere problemen verhelpen die de performance en de stabiliteit van het toestel moeten gaan verbeteren. De update voor de goedkopere Lumia 620 heeft volgens het bedrijf zoveel bugfixes dat ze de update zonder twijfel aanraden. Ook zijn er enkele verbeteringen voor het touchscreen, waaronder correcties in de acties die gedaan worden met multi-touch. De kwaliteit van gesprekken via Bluetooth-handsets is ook verbeterd.

Als laatste meldt het bedrijf dat de camera verbeterd is waardoor foto's beter tot hun recht komen wanneer de flitser gebruikt wordt in situaties met veel licht. Het bedrijf liet weten dat de update wereldwijd uitgerold zal worden en dat iedereen binnen nu en een paar weken gebruik kan maken van de update.  

Over de auteur: Nichal Joosse