Nieuws
04 oktober 2011 - Ron Smeets

Update Windows Phone 7.5 Mango gaat sneller dan verwacht

Voor wie het nog niet meegekregen had ;-)) Microsoft is zes dagen gelende begonnen met de gefaseerde uitrol van de Windows Phone 7.5 Mango update naar bestaande Windows Phone 7 toestellen.

Gisteravond maakte de fabrikant op haar eigen blog bekend dat het update proces zeer voorspoedig, en sneller dan verwacht, verloopt. Daarom heeft men besloten om Mango nu voor 50% van de bestaande Windows Phone 7 toestellen beschikbaar te maken.

Mijn toestel, de Optimus 7, draait al een tijdje op Mango dus ik kan niet zeggen of die (cq Nederland) ook al bij die 50% hoort en zo ja, om hoeveel toestellen het dan gaat. Enfin, op zich klinkt het natuurlijk goed dat het allemaal sneller gaat dan verwacht, maar we moeten er ook niet al te groots over uitwijden want zoveel Windows Phone 7 toestellen, met een smartphone marktaandeel (WP7 + WM6.5.X) van 1.6% wereldwijd, zijn er de afgelopen twaalf maanden niet verkocht.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.