Nieuws
23 augustus 2011 - Ron Smeets

Update voor de WiFi versie van de Samsung Galaxy Tab 10.1

Samsung heeft de (eerste) update voor de Galaxy Tab 10.1 uitgerold. Het betreft een fix die alleen voor de WiFi only versie van de nieuwe Tab bedoeld is.

De update zou een aantal bugs in de TouchWiz User Interface van de Galaxy Tab 10.1 WiFi oplossen die de stabiliteit van het apparaat ten goede moet komen.

Heb je een Galaxy Tab 10.1 WiFi, dan kun je kijken of de update voor jouw model ook al beschilkbaar is door via het menu naar 'Instellingen' -> Over de Tablet -> Software Update te gaan. Pas wel op met deze update wanneer je de Tab 10.1 al geroot zou hebben. Er zijn al gevallen bekend dat de installatie van deze update (P7510UEKME, 3.2MB) resulteerde in een black-screen (soort van freeze). De gebruiker die er last van had kon zijn geroote Tab uiteindelijk, na herstarten en wachten, wel weer gebruiken.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.