Toestellen
10 februari 2014 - Ron Smeets

Update voor de Nokia Lumia 1520 onderweg

Nokia is begonnen met de uitrol van een volgende bugfix update voor de nog relatief nieuwe Lumia 1520. Via Nokia Software Update zou de nieuwe firmware al beschikbaar zijn. Binnenkort zal hij ook over-the-air te downloaden zijn.

Welke veranderingen en/of vernieuwingen er precies in deze update, versie 1028.3562.1402.00xx in Europa, zitten is nog niet bekend maar hij zou in ieder geval ook voor algehele performanceverbeteringen zorgen.

Of de kwaliteitsproblemen van de videocamera ook verbeterd zijn met de komst van deze update is nog niet te zeggen, maar dat is wel een van de meest gehoorde klachten betreffende de prestaties van de Lumia 1520. Zelf Het nieuws over de update is afkomstig van een Poosle bron.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.