Nieuws
26 mei 2008 - Ron Smeets

Update voor de HTC TyTN II beschikbaar

HTC heeft eind vorige week de officiele Windows Mobile 6.1 Professional Update vrijgegeven voor de HTC TyTN II.

Verreweg de meest besproken verbetering betreft de video performance, een probleem dat bij meerdere HTC toestellen speelt maar waarvan de fabrikant al had laten doorschemeren dat men dit alleen ging oplossen voor de nieuwste modellen, zoals de TyTN II dus.

Andere verbeteringen hebben betrekking op de weergave van SMSjes, efficienter stroomgebruik (langere levensduur van de accu) en natuurlijk de upgrade naar Windows Mobile 6.1.

Hier kun je de update downloadenGerelateerde links:
Videobewijs van HTC's video performance probleem
HTC Videodriver update alleen voor de TyTN II
HTC gaat videoperformance problemen deels oplossen
HTC weigert softwareprobleem op te lossen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.