Entertainment
26 mei 2008 - Redactie MobileCowboys

Update: iPod Touch wedstrijd loopt nog tot 1 Juni

Naar aanleiding van enkele reacties op onze eerdere posting van vandaag over de verloting van een drietal Jabra Headsets willen we even iets rechtzetten.

Begin April deden wij een oproep aan onze lezers: Wie heeft de meeste mobieltjes? Win een iPod Touch! Het lag in de planning om de uitslag van deze wedstrijd in de tweede week van deze maand (Mei) bekend te maken.

De inzendingen voor deze wedstrijd bleven ook na 1 mei binnendruppelen en daarom hebben wij besloten de actie te laten doorlopen tot en met het komende weekend (1 Juni).

Dit betekent dus NIET dat we het 'vergeten' zijn of dingen beloven die we niet nakomen. Jullie hebben nu gewoon iets langer de kans om mee te doen en te winnen.

Natuurlijk hadden we dit wellicht de afgelopen weken even moeten melden, maar dat is er even bij ingeschoten.

Dus, heb je nog niet meegedaan maar wil je wel nog kans maken op een iPod Touch, stuur dan vóór aanstaande maandag je inzending naar redactie@mobilecowboys.nl.

Wat moet je doen?: Maak een originele foto (of video) van jezelf en al jouw toestellen en stuur die naar bovengenoemd email adres. Vergeet niet je postadres erbij te vermelden.Gerelateerde links:
Heb jij de meeste mobieltjes? Win een iPod Touch!
Wie heeft de meeste mobieltjes? Win een iPod Touch!
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl