Toestellen
01 februari 2011 - Martijn Derks

Update: Foto LG Optimus 3D?

Update: Zojuist is door LG bevestigd dat het de LG Optimus 3D, in Barcelona op het WMC zal presenteren. Tevens wordt gemeld dat het toestel zoals hier onder al genoemd is een dual-lens camera zal hebben voor 3D opnamen. En een bril vrije LCD panel heeft voor 3D weergave.

Zeker weten doen we het nog niet maar, Phandroid heeft van een tipgever gehoord dat LG op het Mobile World Congres in Barcalona. Naar alle waarschijnlijkheid de LG Optimus 3D zal laten zien. Op de uitnodiging van LG staat erg duidelijk "Into the New Dimension" dat zou dus duiden op 3D.

De tipgever meldde verder dat het toestel een scherm zal hebben dat groter is dan 4 inches, een dualscore processor zal hebben, Multi-channel RAM, HDMI, DLNA, dual lens 3D camera en een front camera. Zoals je op de foto (als die echt is) kan zien draait het toestel op Android. Wij zullen aanwezig zijn op het MWC in Barcelona van 14-17 februari 2011. En zullen ook naar de persconferentie van LG gaan, en dan hopelijk meer nieuws kunnen brengen over dit toestel.

Je zou zonder gebruik te hoeven maken van een brilletje, moeten gaan genieten van een 3D ervaring. De camera zal dus 3D foto's en video kunnen schieten en die zou je zonder bril in 3D kan bekijken. Vorige week was op de site van The Phone House de onderstaande aankondiging al te zien. Het toestel op het plaatje wijkt af van de foto, maar dat is waarschijnlijk omdat de retailer ook (nog) niet beschikt over foto's.

lg-mwc-new-dimension De uitnodiging van LG voor hun pers event op 14 februari 2011 tijdens het MWC

Bron

Over de auteur: Martijn Derks