Nieuws
23 augustus 2007 - Ron Smeets

Up- of Downgrade?

Schijnbaar, zo meldt JustAMP, is het mogelijk om de Sony Ericsson P1i te updaten met de firmware van de W960i die nog niet in de winkels ligt.

De vraag is echter of dit wel een upgrade is. OK, na het flashen van de firmware beschikt de P1i de fancy nieuwe User Interface die enkele weken geleden bij de introductie van de W960i gepresenteerd werd, maar in ruil daarvoor werken het QWERTY toetsenbord en de Memory Stick niet meer. . .

Niet echt handig als je het mij vraagt.Gerelateerde links:
Cameraproblemen bij de P1i?
Sony Ericsson M610 / P700 is dus de P1i
Uitgebreide video (p)review van de P1i
Sony Ericsson W960i, high-end 8GB Walkmanphone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.