Nieuws
16 januari 2012 - Ron Smeets

Untethered jailbreak voor iOS 5.0.1 nu heel dichtbij (video)

De hackers van Pod2g beloven al enkele weken dat de untethered jailbreak tool voor iOS 5.0.1 zo goed als klaar is en op punt van uitrollen staat.

Vandaag publiceerde een van de hackers onderstaande video waarin een 'gejailbreakte' iPhone 4S met iOS 5.0.1 te zien is. Goed nieuws voor de iPhone 4S, iPad 2 en andere eigenaren van een iOS 5.0.1 toestel die met smart zitten te wachten op het moment dat zij hun toestellen kunnen updaten én jailbreaken.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.