Toestellen
04 maart 2006 - Ron Smeets

Unlocker voor HTC Wizard beschikbaar

Op het XDA-developers forum heeft ene Ricardo Alfonso een gratis SIMcard unlocker gepost voor de HTC Wizard waarmee je, als je een beetje handig bent, nu dus zelf je T-Mobile MDA of i-Mate K-JAM kunt kraken en er een ander abonnementje in stoppen.

Natuurlijk is Ricardo (en ook wij niet, red.) niet aansprakelijk voor eventuele problemen die zich tijdens het unlocken zouden kunnen voordoen. Overigens kun je op het forum al zien dat de tool in ruim 90% van de gevalllen zijn werk prima doet.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.