Toestellen
09 juli 2008 - Ron Smeets

Unlocked iPhone 3G in België vanaf 525 Euro

De mobiele toestelmarkt in België is nauwelijks te vergelijken met die in Nederland.

Bij onze zuiderburen is het namelijk verplicht dat providers en fabrikanten hun mobiele toestellen ook zonder SIM-lock aanbieden aan de consument.

In het geval van de iPhone betekent dit dus dat je het toestel daar kunt kopen (net als in Frankrijk overigens) zonder abonnement. Natuurlijk heeft dit gevolgen voor de prijs van het toestel. Voor de 8GB versie betaal je bij Mobistar 525 Euro terwijl de 16GB versie 615 Euro zal kosten.

De abonnementen voor de iPhone die Mobistar gaat aanbieden variëren van 30 Euro tot 60 Euro per maand. Opvallend is dat Mobistar bij alle abbonnementen geen ongelimiteerd datagebruik toestaat. Voor 30 Euro per maand krijg je 180 minuten (of 300 SMSjes) en 200MB data, voor 45 Euro wordt dit 360 minuten (of 600 SMSjes) en 500MB data en voor 60 Euro krijg je 540 minuten (of 900 SMSjes) en maximaal 1GB Data.

Het kan aan mij liggen, maar ik vind het best prijzig allemaal.Gerelateerde links:
Franse simlock vrije iPhone goedkoper dan Duitse?
Ulocked iPhone kost €749 in Frankrijk
T-Mobile met 3 speciale bundels naar de iPhone.
iPhone vanaf vrijdag 11 juli om 09u30 te koop
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.