Nieuws
19 februari 2014 - Ron Smeets

Unlock Knockcode demo op LG G Pro 2 (video)

Steeds meer toestellen kunnen tegenwoordig uit hun slaap gehaald worden door twee keer op het scherm te tikken, of kloppen. We moet je daarna nog een extra actie doen om het scherm te ontgrendelen. Dat kan door een simpele veeg-actie of misschien heb je wel een patroon of pincode beveiliging.

LG heeft op de nieuwe, in Korea gepresenteerde, G Pro 2, het 'kloppen' en de schermbeveiliging gecombineerd. In onderstaande korte demo video kun je zien dat je een aantal keren op bepaalde plekken op het scherm kunt kloppen om het toestel helemaal te ontgrendelen. Ze noemen het dan ook 'Knockcode'. Handig of niet?

http://www.youtube.com/watch?v=PzciJ35yAx4

Video via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.