Toestellen
13 oktober 2006 - Ron Smeets

Unlock je Treo 750v

De Palm Treo 750v wordt onder andere hier in Nederland exclusief door Vodafone verkocht en is als zodanig dus ook voorzien van een SIM Lock.

Bij het Engelse Imei-Check kun je je Treo 750v voor enkele tientjes binnen vijf minuten zelf unlocken.

Het werkt vrij eenvoudig. Je downloadt eerst een stukje software, runt dat en stuurt dat vervolgens, samen met het IMEI nummer van de Treo 750 terug naar Imei-Check. Vervolgens krijg je na betaling, alleen mogelijk via PayPal, de unlock code toegestuurd. Wel even backuppen van tevoren!

Ik ben de unlocker voor de Treo 750v zelf nog niet tegengekomen, maar je kunt Imei-Check ook mailen. Dat deden ze bij Engadget Mobile ook en die hadden de unlocker binnen 4 uurtjes in hun mailbox staan.Gerelateerde links:
Zelf je Nokia unlocken. . .
Operator gaat SIM kaarten vastlijmen
Unlocker voor HTC Wizard beschikbaar
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.