Nieuws
17 oktober 2008 - Ron Smeets

Unlock je BlackBerry Bold en iPhone 3G met SIMable

Volgens een update op de website van SIMable is de 'knip-en-plak' methode voor het unlocken van je mobiele telefoon (of eigenlijk de SIM kaart) nu ook geschikt voor de BlackBerry Bold en iPhone 3G.

Enkele maanden geleden meldden zij ook al eens dat hun oplossing ook voor de iPhone 3G werkte maar dat bleek toen nog niet helemaal te kloppen. Wellicht dat het nu verbeterd is. Iemand al ervaringen hiermee in combinatie met een van deze toestellen?

Zou wel cool zijn als het werkte want zoveel manieren om een BlackBerry of iPhone 3G te unlocken zijn er immers nog niet. Hoe SIMable werkt kun je in onderstaande video demo zien. Een kind kan de was doen.

http://www.youtube.com/watch?v=NVXOx5WIw0E
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.