Accessoires
10 januari 2006 - Ron Smeets

Universele accu laadt bijna alles op

Dat zeggen ze althans zelf over de Universal Power Bank. Bovendien heeft ie, eenmaal opgeladen, meer dan genoeg power om twee mobiele devices op te laden voordat hij zelf weer aan het stopcontact moet.

Behalve via het lichtnet is de Power Bank ook op te laden door de accu van je laptop voor het geval dat hij leeg is en je je telefoon of PDA moet opladen.

Om ervoor te zorgen dat je vrijwel elke willekeurge laptop of mobieltje kun t aansluiten zitten er enkele tientallen adapters bij.Gerelateerde links:
LG's long-life methanol accu
Accusharing via USB
Draadloze accu lader
De Solio van dichtbij bekeken
Accu leeg? Even plassen!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.