Toestellen
25 juni 2007 - Ron Smeets

‘Unique’ concept voor Sony Ericsson

Op het eerste gezicht ziet deze concept GSM voor Sony Ericsson er bijzonder fraai uit.

Helaas heeft de bedenker, Karsten Willman het ontwerp voorzien van iets dat lijkt op een scharnier. Deze zit in het midden aan de achterzijde en wekt op het eerste gezicht bij mij in ieder geval de indruk dat dit toestel een clamshell functie heeft. Kijkend naar de voorzijde lijkt dit echter niet het geval te zijn want dan zou de ‘clickwheel’ achtige bediening wel op een heel vreemde manier moeten scharnieren. Daardoor wordt de vraag ‘waarom’ die bobbel daar zit dus niet beantwoord.

Zoals gezegd ziet deze ‘Unique’ er verder wel bijzonder strak en gelikt uit. Of we een dergelijk model ooit bij Sony Ericsson in het assortiment zullen zien terugkeren is niet bekend. Meer foto’s:Gerelateerde links:
Nog eentje dan, de Sony Ericsson W990i
De Sony Ericsson K1i en MC700i
Concept toestellen: Nokia N74 en Sony Ericsson K900i
Concept Telefoons
Sony Ericsson op iPod koers?!?
Sony Ericsson Black Diamond
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.