Geruchten
20 februari 2007 - Ron Smeets

UMTS versie van de Shine op komst?

De mobiele wereld heeft Barcelona amper verlaten en de eerste geruchten gaan alweer rond. . .

Zo zou, volgens diverse bronnen, waaronder ook de Amerikaanse FCC, LG op het punt staan om ook een UMTS / 3G versie van de nieuwe Shine op de markt te brengen.

Daarmee volgt de Koreaanse toestelmaker hetzelfde pad als bij de introductie van de Chocolate. Eerst een relatief goedkoop instapmodel op de markt zetten en als dat een succes wordt, dan volgen de duurdere versies met meer functies en mogelijkheden.

Overigens zagen we de KU970 eerder al eens voorbijkomen als een TV-Video-versie van de Shine met draaibaar display die door Vodafone op de markt gebracht zou gaan worden (foto boven).Gerelateerde links:
Ook een candybar versie van de LG Shine op komst?
LG Shine van dichtbij bekeken
LG Shine sneller naar Europa dan verwacht
Design uitvoering van de LG Shine
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.