Toestellen
05 mei 2007 - Ron Smeets

UMTS Shine in Koreaanse winkels

Hij werd een tijdje geleden al eens gespot (welliswaar met een ietwat ander uiterlijk), de 3G versie van LG's nieuwste succesnummer, de Shine.

Nu komen de eerste berichten uit Korea dat het toestel daar al in de winkels ligt. Net als bij de Chocolate is het typenummer nu voorzien van een 'U' om aan te geven dat het toestel UMTS support aan boord heeft: de KU970 dus.

Uiterlijk is er weinig veranderd aan het toestel behalve de komst van een extra (VGA) camera aan de voorzijde om te kunnen videobellen.

Wanneer de UMTS Shine in Europa en de Benelux te bewonderen zal zijn is nog niet bekend.Gerelateerde links:
Verwisselbare metalen covers voor de Shine
LG Shine nagemaakt door Diamond
Candybar Shine het eerst naar Rusland
LG Shine populairder dan de Chocolate
‘TV Versie’ van de LG Shine
UMTS versie van de Shine op komst?
Design uitvoering van de LG Shine
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.