Geruchten
24 februari 2007 - Ron Smeets

UMTS iPhone begin 2008 in Europese winkels

Dat Apple een 3G versie van de iPhone gaat maken is inmiddels zo goed als zeker, maar nu gaar er al geruchten rond dat de UMTS iPhone begin 2008, een paar maanden na de Europese introductie van de eerste iPhone, eind dit jaar, al in de winkels zal liggen.

Een Zweedse mobiele provider zegt te beschikken over insife information van Apple dat een Europese 3G iPhone al in januari van 2008 uitgebracht gaat worden.

Op zich is het natuurlijk niet vreemd dat Apple ook een 3G versie van de iPhone op de markt zal brengen, maar als men echt van plan is om dat toestel binnen twee maanden na de Europese introductie van het 'instapmodel' hier al op de markt te brengen, dan vrees ik voor de verkoopcijfers van dat eerste model. Twee maanden langer wachten zal dan voor de meeste Apple liefhebbers ook niet zo veel meer uitmaken, toch?Gerelateerde links:
Bill koopt geen iPhone
Cingular opent iPhone community
Vandaag D-Day voor Apple's iPod GSM?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.