Toestellen
08 november 2006 - Redactie MobileCowboys

UMTS Chocolate met 2MP camera bij Vodafone

Na het grote succes van de Chocolate GSM-modellen in verschillende kleuren (zwart, roze, wit en wijnrood), treedt LG Electronics nu de nieuwe mobiele netwerkgeneratie binnen met de Chocolate UMTS telefoon: de KU800.

Behalve UMTS onderteuning heeft de nieuwste Chocolate ook een 2 Megapixel camera en VGA versie voor beeldbellen. Een andere nieuwe feature die vooral de muziekliefhebbers zal aanspreken is de mircroSD kaart.

De KU800 is exclusief verkrijgbaar bij Vodafone en ondersteunt Vodafone live! met UMTS-consumentendiensten waaronder Live TV, Music Downloads, beeldbellen en mobiel e-mailen. Via het UMTS-netwerk van Vodafone kan de klant snel grote bestanden en videoboodschappen versturen en ontvangen.

De LG KU800 wordt geleverd met vele gebruikersvriendelijke functies. De UMTS versie van de Chocolate beschikt over een Bluetooth-stereoprofiel voor een draadloze verbinding met een stereoheadset, een 'OK'-knop voor handsfree bellen, MMS, 'long SMS' en de mogelijkheid om MP3's af te spelen.

Met een externe geheugenkaart kan het interne geheugen van 60MB uitgebreid worden tot 1GB. Hierdoor kunnen gebruikers al hun favoriete muziek en andere downloads van de Vodafone live! portal opslaan. De MP3-tracks kunnen gebruikt worden als ringtones en SMS-tones.

Multitasking is kinderspel met de Chocolate UMTS. Dankzij multitasking kunnen bellers tegelijkertijd de telefoon opnemen, een SMS tikken, games spelen en de MP3-speler gebruiken. Kortom: de LG KU800 is een echte parel onder de mobiele telefoons van de volgende generatie.

Specificaties

- 2 megapixel camera

- 60 MB intern geheugen

- SD-kaart

- MP3, MPEG4

- Voice Memo

- USB, Bluetooth

- Videotelefonie

- Sync ML

- 1000 mAh

- JAVA 2.0

- WAP 2.0

- EMS, MMS, V-MMS

- Radioband: GPRS Tri-Band (900/1800/1900)

- EDGE Klasse 10

- UMTS (2100)

- Afmetingen: 94,6mm x 45,6mm x 17,1mm

- Display: Main 2.0"QVGA, 240X320, 262k TFT

- Batterij: 1000 mAh

- Gewicht: 98gGerelateerde links:
Chocolate Platinum op komst
Opvolger voor de Chocolate?!
Witte, Roze en Luxe Chocolate op komst
Animated wallpapers voor de LG Chocolate
LG Chocolate groot verkoopsucces
Special edition van de Chocolate II
Clamshell Chocolate van LG
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl