Accessoires
18 oktober 2006 - Ron Smeets

Ultraplatte muis van Samsung

De Koreaanse toestelmaker is al meer dan een jaar een wereldkampioen in het ontwerpen van platte GSM's. Nu lijkt het er op alsof dat 'virus' zich binnen Samsung ook aan het verspreiden is over andere afdelingen.

Neem nu deze USB muis. Zoals je op de foto kunt zien is ie niet veel dikker dan een USB connector, 8mm op precies te zijn. Ondanks zijn geringe afmetingen heeft deze muis toch nog 5 knoppen en een scroll-wheel. Ook handig is de kabel die, als een soort rolmaat, zcihzelf in het muisje oprolt.

Of je er echt lekker mee kunt 'muizen' vraag ik mij af, maar als ruimtebesparend gadget voor in je laptop tas functioneert ie in ieder geval.Gerelateerde links:
De Nokia bluetooth muis
Bling bling mouse
Maak van je GSM geen muis, of net wel ?!
Bellen met je muis
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.