Toestellen
17 augustus 2006 - Ron Smeets

Ultraplatte LG KG320 toch naar Europa

Nog voordat de zomer begon meldde ik nog dat LG's nieuwste ultraplatte camphone, de KG320, alleen in Korea uit zou komen, maar ik ben blij dat ik die bewering nu mag intrekken ;-)

Het succes van de Chocolate zal er ongetwijfeld mede de oorzaak van zijn dat de Koreaanse toestelmaker alsnog besloten heeft de KG320 deze maand in Europa te lanceren.

Voor diegenen die niet meer (of nog niet) weten wat de KG320 zoal aan boord heeft nog even de specs in een notedop: het toestelletje is slechts 9.9mm 'dik' en heeft een 1.3MP cam met 4 x digitale zoom, 128Mb flash geheugen en een multimedia player die MP3/MPEG en AAC ondersteunt. Ondanks het compacte design heeft LG er ook nog een USB poort in weten te proppen.

Hij kost, zonder abonnement, ongeveer 275 Euro en is nu al te koop.Gerelateerde links:
LG laat bellen met visitekaartje
Witte, Roze en Luxe Chocolate op komst
LG Chocolate groot verkoopsucces
Compacte en platte LG camphone
LG's nieuwe mobieltjes
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.