Accessoires
28 maart 2007 - Ron Smeets

Ultraplatte headset van Newton

Je kon er op wachten natuurlijk. Na de steeds platter wordende GSM's, met de Samsung Ultra 5.9 als absolute winnaar, voorlopig, komen er nu ook platte headsets.

Deze (foto) MoGo Bluetooth headset is van Newton en meet nog geen 5mm en kan opgeladen worden via je PCMCIA slot van je laptop of, en dat is ook handig, via de accu van je GSM.

Volledig opgeladen kun je er zo'n 6 uur mee bellen. Volgens de makers is de MoGo (op dit moment) de platste en lichtste headset ter wereld, maar we weten uit ervaring dat die titels over het algemeen niet lang stand houden.Gerelateerde links:
Samsung SDI heeft nu het platste LCD display
Samsung Ultra 5.9: écht plat
Kleinste Bluetooth headset ter wereld is van Sagem
Mini Bluetooth headset
Samsung heeft de kleinste!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.