Geruchten
02 juli 2007 - Ron Smeets

Ultraplatte concept GSM

De platste GSM van dit moment is (nog steeds) de Samsung Ultra Series 5.9(mm). De Koreaanse toestelmaker heeft die titel al enige tijd in haar bezit.

Of bovenstaand concept van een wellicht nog platter model ook van de Samsung ontwerpafdeling afkomstig is kunnen we niet zeggen, maar dun is ie wel.

Er zijn, behalve deze foto’s (meer na de klik) nog helemaal géén specs bekend dus zullen we het voorlopig nog even moeten doen met wat we op de plaatjes kunnen zien.

Op het eerste gezicht heeft het toestel wel iets weg van de Nokia 6300, maar dan met een ietwat bol staand display dat ook nog eens een stukje groter lijkt dan dat van de Nokia. Ik ben benieuwd of, en zo ja wanneer, we hier in de toekomst meer over zullen gaan lezen (of zien).Gerelateerde links:
Samsung Ultra 5.9: écht plat
Samsung Ultra Series moelijker te 'raken' dan insecten
Ultradun DMB toestel van Samsung
Samsung introduceert ultraplatte HSDPA slider
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.