Nieuws
28 september 2006 - Ron Smeets

Ultraplat display voor mobieltjes

LG-Philips displays heeft een nieuw LCD display ontwikkeld die ervoor kan zorgen dat mobiele telefoons nog platter worden dan de 6.9mm Samsung Ultra Series.

Het nieuwe display is met 1.3mm het dunste scherm dat tot nu toe geproduceerd is. Dunner nog dan de OLED schermen die gemiddeld tussen de 1.5 en 1.8mm dik zijn en gemiddeld 32% platter dan de LCD displays die momenteel is GSM's gebruikt worden.Gerelateerde links:
GSM zonder display en keypad...
Slim display op nieuwe Samsung
GSM display wordt infozuil
70cm widescreen voor je GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.