Geruchten
08 augustus 2009 - Ron Smeets

Ultragoedkope Android toestellen van Samsung in 2010?

Dat is althans wat een van de product managers van de Koreaanse fabrikant zich liet ontvallen tijdens de lancering van de milieuvriendelijke Samsung Reclaim, eerder deze week in New York.

Casey Ryan zei letterlijk dat Samsung van plan is om in 2010 Android toestellen op de markt te brengen die een prijskaartje hebben van ruim onder de 100 dollar. De vraag is natuurlijk of dat de losse toestelprijs zal zijn of het prijskaartje in combinatie met een abonnement. Dat zal moeten blijken. Vooralsnog moet Samsung in de meeste landen haar eerste Android Phone nog in de winkels zien te krijgen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.