Accessoires
03 december 2006 - Ron Smeets

Ultradunne MP3 speler van Samsung

Tja, ze hebben bij Samsung al een reputatie hoog te houden als het gaat om het produceren van ultraplatte GSM's en nu lijkt daar ook de MP3 speler bij te komen.

De YP-K3 die binnenkort op de markt komt lijikt op het eerste gezicht een iPod Nano in Chocolate stijl (of Samsung E900).

Het toestelletje zou best wel eens de platste MP3 speler ooit kunnen zijn, maar dat is zonder de exacte afmetingen te weten natuurlijk niet te bewijzen.

De YP-K3 heeft een 1.8 inch OLED display, FM Tuner, kan MP3/WMA en OGG bestanden afspelen en heeft maximaal 4Gb opslagcapaciteit.Gerelateerde links:
Nieuwe MP3 spelers en download dienst van Samsung
Nu ook UMTS versie van de Samsung Ultra Edition
Samsung introduceert drie Ultra(platte) toestellen
De 'Chocolate Nano' MP3 speler
Nieuwe iPod’s met Samsung MP3 chips
Design MP3 speler annex Bluetooth headset van Samsung
Mp3-speler voor badpak
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.