Toestellen
29 september 2006 - Ron Smeets

Ultradun DMB toestel van Samsung

Samsung introduceerde een tijdje geleden de Ultra Series, een selectie van extreem platte GSM's in diverse uitvoeringen (slider, candybar en clamshell).

Deze modellen groeien langzaam uit tot een succes en dus zie dat Samsung nu regelmatig alweer nieuwe platte toestellenm aam de 'Ultra Series' toevoegd.

De B510 is de volgende in de rij. Deze 8.4mm dunne candybar is, zo zegt de Koreaanse toestelmaker, de dunste GSM met DMB ter wereld. Behalve de digital video functie heeft de B510 ook een 2 MP camera, microSD geheugenkaart en MP3 speler aan boord.

Voor een 'TV-GSM' heeft ie zo op het oog ie een bijzonder klein display, maar ach, wie kijkt er nu TV op zijn mobieltje. . .Gerelateerde links:
Nu ook UMTS versie van de Samsung Ultra Edition
Candybar GSM's weer helemaal 'in'
Samsung introduceert drie Ultra(platte) toestellen
Plat, platter, platst. . .
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.