Accessoires
02 november 2005 - Ron Smeets

Ultiem USB sierraad voor de GSM

Cellink heeft het ultieme USB sierraad voor de GSM bedacht. De HCC-713 (Koreaanse site) is primair bedoeld als lader, rechtstreeks via je PC of laptop of door 'accusharing' met een andere GSM.

Daarnaast is het tevens een memory-stick en kun je hem als sierraad aan je mobieltje hangen zodat je 'm altijd bij de hand hebt.

Als klap op de vuurpijl kun je hem ook nog gebruiken om de data van je GSM te transporteren naar je PC of laptop. Kortom, zo ongeveer het alles in één gadget voor je mobieltje. Helaas vonden we nog geen info over prijzen en beschikbaarheid.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.