Nieuws
02 juli 2009 - Ron Smeets

UK introductie Toshiba TG01 op 9 Juli

Het lijkt erop alsof liefhebbers van Smartphones die gemaakt worden door de traditionele PDA fabrikanten van weleer de komende weken een tripje naar Engeland moeten plannen ;-)

Nadat eerder vandaag al bekend werd dat de Palm Pre de eerste Europese stappen op het Britse Eiland zal zetten kunnen we nu ook melden dat de Toshiba TG01 daar ook binnenkort in de winkels zal liggen.

Deze Smartphone die behalve zijn platte design (9.9mm) en groot touchscreen display (4.1 inch) vooral opvalt vanwege de 1GHz Snapdragon processor zal op 9 Juli officieel in Engeland gelanceerd gaan worden (zie de aankondiging hieronder).

Overigens is de Toshiba TG01 ook al aangekondigd in Spanje en Duitsland, maar in beide landen is het toestel op dit moment, voor zover ik dat nu weet, nog niet te koop.Toshiba-TG01-Presentatie-UK

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.