Nieuws
03 december 2007 - Ron Smeets

Uitspraak iPhone rechtszaak T-Mobile en Vodafone morgen

Het gerechtshof in Hamburg zou vandaag (3 December) uitspraak doen in de zaak tussen Vodafone en T-Mobile over de exclusieve iPhone deal in Duitsland tussen Apple en de 'Magenta kleurige provider'.

Helaas heeft de rechter aangegeven dat hij er nog een nachtje extra over wil slapen en dus moeten de Duitsers tot morgen wachten voordat bekend wordt wie in deze zaak aan het langste eind gaat trekken en of de unlocked iPhone al dan niet weer uit de schappen zal verdwijnen.

Via: iPhone CentralGerelateerde links:
Meer bewijzen voor Vodafone en T-Mobile iPhone deals
Vodafone en T-Mobile naar de rechtbank voor de iPhone
Vodafone sluit exlusieve deal met Apple voor de 3G iPhone
Unlocked iPhone nu ook in Duitsland te koop
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.