Nieuws
10 oktober 2009 - Ron Smeets

Uitslag Sony Ericsson Aino wedstrijd

De afgelopen tien dagen hebben jullie heel wat leuke foto's ingezonden voor de Sony Ericsson Aino wedstrijd. De vraag was om een leuke, originele en creatieve foto te maken van jezelf, al gamend of in een andere pose, met een PlayStation 3.

Het was vandaag een hele klus om een winnaar te kiezen. Kwestie van alle foto's meerdere keren bekijken en telkens een paar wegstrepen. Uiteindelijk, rond half zeven, had ik nog drie finalisten over. Welnu, ik zal jullie niet langer in spanning houden. De winnende foto:

SE-Aino-Wedstrijd-Winnaar
Tja, jullie zien het goed, Mario Overman heeft tijdens het gamen nog geen tijd om ff naar de WC te gaan. Vandaar dat hij deze Remote Plee bedacht. Geniaal! ;-)) Van harte gefeliciteerd Mario!

Natuurlijk waren er meerdere leuke inzendingen. Helaas had ik maar één toestel om weg te geven. Maar ja, hij ligt dan ook nog niet in de winkels dus een beetje exclusiviteit mag nog wel, toch? Hieronder heb ik nog een aantal leuke foto's van andere deelnemers geplaatst. SE-Aino-Wedstrijd-w SE-Aino-Wedstrijd-y SE-Aino-Wedstrijd-x SE-Aino-Wedstrijd-u SE-Aino-Wedstrijd-t SE-Aino-Wedstrijd-z

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.