Accessoires
20 juni 2008 - Ron Smeets

Uitslag iPod Touch wedstrijd

De afgelopen twee maanden kon iedereen kans maken op een iPod Touch. Het enige dat je daarvoor hoefde te doen was het insturen van een originele foto of video van al jouw mobieltjes. Daarbij was niet alleen het aantal toestellen van belang maar zeker ook de creativiteit.

Inmiddels hebben we enkele tientallen inzendingen ontvangen en vandaag wordt de winnaar van deze wedstrijd bekend gemaakt. Hij of zij ontvangt binnenkort, uit handen van de oprichter van Mobile Cowboys, ondergetekende, de iPod Touch.

And the winner is. . .

Tja, voor de vaste lezers van MobileCowboys zal het geen verassing zijn maar de onbetwiste winnaar is GSM Freak uit België.

Hoewel hij duidelijk had aangegeven niet te willen meedingen naar de prijs ben ik toch van mening dat hij hem meer dan verdiend heeft. De hoon en het ongeloof dat hij over zich heen gestort kreeg naar aanleiding van zijn reacties en het verhaal over zijn verzameling toestellen is op zich al een prijs waard.

Omdat GSM Freak dus zelf geen iPod Touch wilde winnen heb ik besloten hem aan zijn dochter uit te reiken. Zij al er ongetwijfeld blij mee zijn.

Binnenkort zal ik hen een bezoekje brengen om de iPod Touch hoogstpersoonlijk te overhandigen. Een verslag van dat bezoek kunnen jullie dan hier natuurlijk weer lezen, samen met nog enkele nieuwe foto's van zijn indrukwekkende collectie!Gerelateerde links:
Update: iPod Touch wedstrijd loopt nog tot 1 Juni
Heb jij de meeste mobieltjes? Win een iPod Touch!
Wie heeft de meeste mobieltjes? Win een iPod Touch!
Belgisch bewijsmateriaal. . . ;-)
Wie heeft de meeste mobieltjes? Belgische editie ;-)
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.