Nieuws
03 augustus 2016 - Ron Smeets

Uitrol Windows 10 Mobile 'anniversary update' uitgesteld Microsoft start de verspreiding van de update op 9 augustus

Gezien het feit dat amper drie procent van alle smartphones uitgerust is met het Windows (Phone en Mobile) besturingssysteem van Microsoft en de verkoopaantallen van Lumia smartphones al maanden achtereen aan het kelderen zijn zullen niet heel erg veel smartphone gebruikers hier wakker van liggen. Zeker niet als je bedenkt dat van alle Windows smartphones nog geen 15% op Windows 10 Mobile draait.

Hoe dan ook, Microsoft zou de uitrol van de grote Windows 10 Mobile 'anniversary update' aanvankelijk op 2 augustus starten. Gelijktijdig met de start van de Windows 10 update voor andere Windows apparaten (PC's, laptops en tablets).

Voor de smartphones is de deadline inmiddels gepasseerd en niet gehaald. Een reden daarvoor geeft Microsoft niet en een aanvankelijk werd ook geen nieuwe datum genoemd. Inmiddels is die er echter wel: 9 augustus. Precies een week later dus. Of het dan wel gaat gebeuren is een kwestie van rustig afwachten ;)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.