Nieuws
29 oktober 2012 - Ron Smeets

Uitrol Jelly Bean (en Sense 4+) voor de HTC One X begonnen?

HTC heeft tegenover Android Central bevestigd dat de eerder deze maand aangekondigde uitlrol van Android 4.1 Jelly Bean, met Sense 4+, voor de HTC One X begonnen is.

De komende dagen en weken zal de update (automatisch) aangeboden worden aan toestellen in Azië en Europa. Modelen met CID nummers htc___612 (verkocht in Taiwan) en htc__044 waren het eerst aan de beurt, de afgelopen dagen.

Ik heb mijn One X vanohtend nog even laten zoeken naar updates, maar vooralsnog zonder resultaat. Ik ben benieuwd of er One X eigenaren zijn die de update wel al ontvangen hebben. Reageer maar!

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.