Nieuws
30 november 2011 - Ron Smeets

Uitrol bugfix volumeprobleem Galaxy Nexus volgende week

Na de bevestiging van Adobe dat de Flash update voor de Galaxy Nexus binnen enkele weken gaat komen is er nog meer goed nieuws voor dat toestel.

Google bevestigde vandaag dat een bugfix die de problemen met de volume controle moet oplossen volgende week uitgerold zal gaan worden.

De problemen werden de afgelopen weken door heel wat Galaxy Nexus eigenaren gemeld. Google: "We're currently rolling out a fix for the volume issue which will reach everyone in the coming week." Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.