Nieuws
25 oktober 2015 - Ron Smeets

Uitrol Android Marshmallow update voor de LG G4 van start Poolse G4 gebruikers zijn, zoals LG al beloofde, de eerste gelukkigen

Tien dagen geleden kondigde LG al aan dat deze maand al begonnen zou worden met de uitrol van Android 6.0 Marshmallow naar de G4. Welnu, de fabrikant heeft haar belofte waargemaakt en dit weekend is de update op de eerste toestellen gearriveerd. Zoals eerder ook al gemeld werd zijn de Poolse G4 eigenaren de eerste gelukkigen die van Marshmallow op hun toestel kunnen genieten.

Wij zullen nog even geduld moeten hebben. Op dit moment (zondag 25-10, 16u30) staat voor mijn G4 in ieder geval nog geen update klaar. Wel is de Poolse firmware inmiddels ook als download beschikbaar (link staat onder de foto). Installatie is echter niet bepaald een 1-2-3-tje en daarom zeker ook niet voor iedereen een aanrader. Er van uitgaande dat LG ook het tweede deel van haar belofte nakomt dan zal de officiële Marshmallow update bij ons binnen enkele weken ook arriveren.

Voor de liefhebbers, die weten waar ze aan beginnen: hier is de download link van de Marshmallow update voor de G4. Letwel, het bestand is ruim 1.6GB groot.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.