Nieuws
30 juli 2010 - Ron Smeets

Uitrol Android 2.2 upgrade voor de Galaxy S eind September

Er circulren al enkele Android 2.2 versies voor de Samsung Galaxy S, maar die zijn vooral voor de slimme doe-het-zelver.

Volgens de Engelse afdeling van Samsung wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan de defintieve Froyo update voor de Galaxy S. De release daarvan zal eind September plaatsvinden, zo blijkt uit deze tweet. Natuurlijk betreft dat formeel alleen de Engelse markt, maar het ligt voor de hand dat Samsung de Android 2.2 update rond die tijd ook in andere Europese landen zal uitrollen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.