Nieuws
18 januari 2007 - Ron Smeets

Uitreiking Mobilereporters prijsvraag

Woensdag 24 januari is het zover, dan zal tijdens een live Killer TV uitzending vanuit de Waag in Amsterdam de Park4DTV / MobileReporters Prijs worden uitgereikt.

Geheel in de stijl van alle zing- en schaats shows die tegenwoordig de TV avonden vullen zullen de 20 genomineerde telefoonfilmpjes (uit de meer dan 100 inzendingen) worden besproken en beoordeeld door een vierkoppige jury. Park 4DTV kiest hieruit 10 films om te verspreiden via de Park 4DTV kanalen en beloont ze met een aantal unieke DVDs en 25,-

Daarnaast is er voor de beste drie films:

een hoofdprijs van 400,-

een tweede prijs van 200,-

en een derde prijs van 100,-

De genomineerden worden een dezer dagen op de hoogte gesteld en gevraagd op de avond aanwezig te zijn. Maar uiteraard ben je ook welkom als je niet genomineerd bent. Wel even reserveren via reserveren@waag.org.Gerelateerde links:
Donderdag discussie over burgerjournalistiek
Filmfestival voor Mobiele telefoons in Barcelona
YouTube filmpjes zoeken en afspelen op je GSM
Geld verdienen met je camphone filmpje
Mobilereporters wil alledaagse camphone filmpjes
Camphone versie van Idols
Lessen voor Camphone 'regisseurs'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.