Toestellen
06 september 2008 - Ron Smeets

Uitpakvideo's van de Nokia N96 (Limited Edition)

Vanaf 15 september ligt de N96 ook bij ons in de winkels. Dat wil zeggen, de eerste maand alleen in die van KPN.

Voor wie wil weten wat er allemaal in de doos zit heeft een zenuwachtige cameraman een filmpje gemaakt op een groot grasveld met het nodige achtergrond geluid.

Ook leuk is het tweede filmpje waarin je het uitpakken van een N96 Limited Edition (die voor het goede doel verkocht zijn) te zien is. Het 'shaky' werk van deze cameraman komt waarschijnlijk omdat hij erg blij, zoniet opgewonden, werd van zijn (nummer 60 van 96) Limited Edition N96 ;-)Gerelateerde links:
Wereldprimeur N96 voor Nederlandse markt
Kopers N96 Limited Edition moeten langer wachten
Steun het goede doel voor een Nokia N96 Limited Edition

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.