Toestellen
05 juni 2008 - Ron Smeets

Uitpakvideo van de N78 toont (nog) geen bugs

De in Barcelona aangekondigde Nokia N78 ligt inmiddels al in sommige (web)shops op de 'planken'. En dat terwijl, zo hoorde ik onlangs in de wandelgangen, de techneuten van de Finse fabrikant liever hadden gezien dat ze wat meer tijd zouden hebben gekregen om een aantal bugs en kinderziektes op te lossen.

Maar goed, inmiddels is er dus ook al een uitpakvideo (zie hieronder) van het toestel gemaakt door de gasten van Phonemag. Hierin zijn geen bugs te zien, maar het toestel wordt dan ook niet aangezet ;-) Overigens was dat in een eerdere, uitgebreidere videopreview van het toestel, ook niet het geval.Gerelateerde links:
Nokia N78 wordt ook in 't wit gemaakt
Nokia N78 FM zender demo
Live foto's van de Nokia N78
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.