Nieuws
17 juli 2012 - Ron Smeets

Uitpakken van de Google Nexus 7 is niet zo makkelijk (fun)

Uitpakvideo's zijn bepaald niet mijn 'ding'. Het openen van een gadget doosje om vervolgens van het apparaat tot en met de kabels en boekjes te laten zien wat er allemaal tevoorschijn komt is niet echt spannend te noemen.

Toch blijkt het uitpakken van de Google Nexus 7 nog niet zo makkelijk te zijn zoals je in onderstaande 'collage' van een aantal 'uitpakvideos' kunt zien. Kijk, dit is dan dus wel weer leuk om naar te kijken; stuntelende uitpakkers ;-))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.