Toestellen
20 april 2010 - Rick Vleeming

Uitpakfoto's: HTC Desire

Dinsdag was ik de gelukkige. Ik ontving namelijk de HTC Desire. Weken lang keek ik uit naar het toestel, omdat ik van mijn toenmalige toestel geen plezier (meer) had. Na 7 dagen spelen deze uitpakfoto's, binnenkort zal cowboy Martijn het toestel ook reviewen.  Alvast plezier met de foto’s;-)

De doos en de accessoires

We beginnen met de voorkant van de doos, hierop is de desire afgebeeld, net zo groot als 'ie in het echt is. Verder zie je het HTC-logo met de bekende uitspraak 'quietly brilliant':

De linkerkant van de doos is helemaal leeg:

De rechterkant van de doos is volgeprint met 'hoogtepunten', zowel in het Nederlands als in het Frans:

Op de achterkant staan de hoogtepunten nogmaals aangegeven, dit keer in het Engels. Verder staat er ook de belangrijkste specs van de Desire en staan er de welbekende barcode's:

De boven- en onderkant zijn vrij neutraal, er staat slechts 'HTC Desire' op de bovenkant:

Qua accessoires is de HTC Desire niet uitgebreid, je vindt in de doos 'slechts' een 'IKEA-style' oplader, een 3,5mm koptelefoon en een aantal boekjes. Verder zit er een 4GB geheugenkaart bij die al in het toestel is geinstalleerd.

Het toestel

Dan nu het toestel, aan de voorkant is het scherm misschien wel het meest opvallend. 

Onder het scherm vind je een 5-tal knoppen, links twee losse, middenin een optical trackpad en rechts één knop die 2 dingen doet. Zo kun je als je links drukt terug gaan naar de vorige pagina, en als je rechts drukt een zoekopdracht uitvoeren.

De rechterkant van het toestel bevat geen knoppen, je kunt wel de 'kin' zien, die veel minder is dan bij de HTC Hero, links vind je enkel de volumeknop.

De bovenkant van het toestel bevat een 3,5mm aansluiting en een aan/uit knop, deze fungeert tevens als 'lock-button'.

Tenslotte nog de onderkant, hier is alleen een micro-USB aansluiting te vinden.

Over de auteur: Rick Vleeming