Geruchten
31 maart 2008 - Ron Smeets

'Uitgeklede' versie van de Viewty op komst?

Als we deze geruchten mogen geloven dan werkt LG momenteel aan een nieuwe versie van de Viewty. Het toestel, de KE990, is echter geen upgrade maar een downgrade.

De Viewty (KU990) is redelijk populair en mist qua specs alleen GPS en WiFi support. Helaas is de nieuwe versie, de KE990, daar ook niet mee uitgerust. In tegendeel, volgens de geruchten wordt dit namelijk slechts een 2.5G toestel met dual-band GSM.

Waarschijnlijk zal de KE990 dus bedoeld zijn voor landen zoals China en India waar het gemiddelde budget van het GSM kopende publiek een stuk lager ligt dan in de meeste westerse landen. Foto's van de nieuwe Viewty versie zijn nog niet voor handen maar uit bovenstaande gelekte productpagina van LG kun je afleiden dat hij uiterlijk identiek is aan de KU990 die bij ons in de winkels ligt.Gerelateerde links:
LG Viewty verkoopt als warme broodjes
LG Viewty nu ook 'thuis' te koop
LG Viewty groter succes dan de Chocolate en de Shine
Welke 5 Megapixel Camphone zou jij kopen?
My First LG? De 'Viewty' aka KU990
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.