Geruchten
22 september 2006 - Ron Smeets

Uitgeklede Treo 750 voor de kleine beurs

Palm heeft aangekondigd dat het binnenkort met een goedkope versie van de Treo 750 op de markt zal komen.

Naar alle waarschijnlijkheid zal dat toestel als Treo 680 in de winkels komen te liggen met de bedoeling om het gat op te vullen aan de onderkant van de Palm Smartphone familie.

Uiterlijk ziet de Treo 680 er hetzelfde uit als de 750. Het prijsverschil wordt gemaakt door het weglaten van opties als 3G en Infrarood. Verder is de 2MP cam vervangen door een VGA versie.

Palm wil het nieuwe instapmodel tegelijkertijd bij 20 Telecom providers, wereldwijd, introduceren. Wanneer dat gaat gebeuren en welk prijskaartje er aan de 680 komt te hangen is nog niet bekend, maar de geruchten spreken over enkele maanden.Gerelateerde links:
Steeds meer foto's van de Treo 750
Europese 3G Treo komt in oktober
Treo 750 gespot
Treo 700w dit jaar nog naar Europa
Palm versie van de Treo 700 duurder dan verwacht?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.