Nieuws
22 juli 2010 - Ron Smeets

Uitgebreide Windows Phone 7 video

Zelf mocht ik gisteren helaas geen foto's en video's maken van mijn hands on 'speeluurtje' met Windows Phone 7 en de LG Optimus 7.

Inmiddels duiken online al de eerste videoreviews van het nieuwe Smartphone OS van Microsoft. Hieronder kun je twee uitgebreide filmpjes zien van Slashgear. Zij hadden een van de Samsung Windows Phone 7 prototypes. Samen meer dan 25 minuten kijkplezier. Zover ik het kan beoordelen is dit nagenoeg dezelfde versie van Windows Phone 7 als diegene die ik even onder handen genomen heb.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.