Toestellen
15 augustus 2008 - Ron Smeets

Uitgebreide videoreview van de Nokia 6650

Deze Symbian S60 clamshell is alleen via T-Mobile te koop en dat is best jammer want uit onderstaande videoreview, gemaakt door All About Symbian en waarin veel meer te zien is dan in de uitpakvideo van enkele weken geleden, blijkt dat het best een interessant modelletje is.

Het toestel is relatief goedkoop, compact, heeft een bijzonder krachtige accu (dezelfde als van de E71) en ziet er gewoon strak uit.Gerelateerde links:
Nokia introduceert de 6124 en de 6650
Nieuwe Nokia toestellen uitgelekt?
T-Mobile Nokia 6650 uitgepakt
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.