Toestellen
14 april 2009 - Ron Smeets

Uitgebreide videoreview LG Arena

Ik heb er zelf momenteel ook eentje om te testen en ik moet zeggen dat mijn eerste indruk van de LG Arena niet onverdeeld positief of negatief is. Er volgt binnenkort een complete review van deze ietwat iPhone achtige Koreaanse Smartphone en tot die tijd houd ik mijn conclusie nog even voor me ;-)

Vorige week publiceerde ShinyShiny onderstaande, bijna tien minuten durende, videoreview van de Arena. Zij waren duidelijk onder de indruk van deze nieuwe LG.

http://www.youtube.com/watch?v=L1NGV-eMiis
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.